Bastviks bibliotek

Klicka på länken för att få mer information om tjänsten

Apparat 5 tjänster

 • Ingen ytterligare information

  Till kundernas förfogande finns det flera bärbara datorer som endast används i biblioteket. Dessutom finns det en dator för informationssökning i Helmet.

 • Ingen ytterligare information

  Med vår multifunktionsenhet är det möjligt att utöver utskrifts- och skanningsmöjligheterna även ta både färg- och svartvita kopior i A4- ock A3-storlek. Att skriva ut dokument kostar 0,20 euro per sida. Utskrifterna kan betalas med kort eller genom elektronisk betalning. Vi tar inte emot kontantbetalning. Se mera i den här artikeln.

  Du kan ta svartvita eller färgkopior självständigt på biblioteket. Personalen hjälper vid behov. Kopiering kostar ingenting. Kopiera max. 20 sidor.

 • Ingen ytterligare information

  Enbart för biblioteksbruk. 

 • Ingen ytterligare information

  Du kan skriva ut svartvita och färgutskrifter i A4- och A3-storlek med kunddatorerna på biblioteket. Att skriva ut dokument kostar 0,20 euro per sida. Utskrifterna kan betalas med kort eller genom elektronisk betalning. Vi tar inte emot kontantbetalning. Se mera i den här artikeln.

 • Ingen ytterligare information

  Du kan skanna dokument och bilder både med den multifunktionella kopieringsmaskinen. Vi rekommenderar att du tar med en egen minnessticka.

Tjänst 6 tjänster