Entressebiblioteket

Klicka på länken för att få mer information om tjänsten

Apparat 15 tjänster

Rum 9 tjänster

 • På grund av coronavirussituationen är det maximala antalet av människor inom utrymmet begränsat till över hälften av det normala. Det här beslutet har gjorts så att man kan behålla säkerhetsavståndet i utrymmet. Antalet stolar i utrymmet har minskats.

  Mötes- eller evenemangsutrymme för max. 18 personer.

  Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

 • Gula rummet

  På grund av coronavirussituationen är det maximala antalet av människor inom utrymmet begränsat till hälften av det normala. Det här beslutet har gjorts så att man kan behålla säkerhetsavståndet i utrymmet. Antalet stolar i utrymmet har minskats.

  Mötes- eller arbetsutrymme för max. 6 personer.

  Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

 • På grund av coronavirussituationen är det maximala antalet av människor inom utrymmet begränsat till hälften av det normala. Det här beslutet har gjorts så att man kan behålla säkerhetsavståndet i utrymmet. Antalet stolar i utrymmet har minskats.

  Möte- och läsesal för max. fyra människor.

  Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

 • INGEN UNDERVISNING

  I Jukeboksi, bibliotekets aktivitetsutrymme, finns också en musikstudio där man kan banda musik till laptop. I Jukeboksi finns även en scen och instrument som kan användas (gitarr, bas, synth och trummor).

  Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

 • STÄNGDA TILLS VIDARE

  Det finns sex 3D-skrivare, en symaskin och en overlockmaskin, en vinylskärare och en värmepress och några digitaliseringsapparater på Entresse bibliotekets Verkstaden. Verkstaden är öppna när biblioteket är och det finns nära ingången.

  Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

  entressen.paja@espoo.fi

 • INTE I BRUK

  Sagorummet är ett mysigt rum med heltäckningsmatta, mjuka soffor och kuddar. Här kan barn och föräldrar läsa, leka och umgås och här ordnas sagostunder på flera olika språk och annat program.

  Evenemang på svenska på helmet.fi

 • INTE I BRUK

  På Entressebiblioteket finns två scener. Den första, Estraden, finns strax invid ingången och den andra före Blå rummet. På scenerna kan man ordna olika sorters program; allt från musik till teater. På scenerna uppträder också regelbundet författare och musiker.

  Evenemang på svenska på helmet.fi

 • På grund av coronavirussituationen är det antalet av stolor och bord är begränsat för att man kan behålla säkerhetsavståndet.

  Tyst läsesal för ca. 10 människor.

 • I biblioteket finns ett utställningsområde där man gratis kan ställa ut konstverk i tre veckor. Utställningstider kan beställas via e-post: julia.jukarainen@espoo.fi

  Mer info i varaamo.espoo.fi

  julia.jukarainen@espoo.fi

Tjänst 15 tjänster