Musikstudio Rum

Finns i de här biblioteken

 • Dickursby bibliotek, Vanda

 • Entressebiblioteket, Esbo

  • Musikrum

   INGEN UNDERVISNING

   I Jukeboksi, bibliotekets aktivitetsutrymme, finns också en musikstudio där man kan banda musik till laptop. I Jukeboksi finns även en scen och instrument som kan användas (gitarr, bas, synth och trummor).

   Mer info och bokning på varaamo.espoo.fi

 • Hagalunds bibliotek, Esbo

  • Musikstudio

   I sambant med första besöket undertecknas ett användaravtal. För det behövs ett bibliotekskort och ett personbevis (med foto). Man måste vara minst 15 år gammal för att använda musikstudion. Boka utrymme: varaamo.espoo.fi.

 • Helsingfors centrumbibliotek Ode, Helsingfors

  • Musikstudior (2. våningen)

   I Ode finns det två musikrum som passar för att spela och praktikera och en inspelningstudio. Mera information om musikrum, användningsregler och bokningar via Varaamo.

 • Hollolan pääkirjasto, Hollola

 • Iso Omena bibliotek, Esbo

  • Musikstudio

   Kontaktuppgifter: musa.omena@espoo.fi 043-8253790 I SAMBAND MED DEN FÖRSTA ANVÄNDNINGSGÅNGEN MÅSTE MAN KOMMA ÖVERENS OM EN ORIENTERINGSRUNDA. Man kan komma överens om orienteringen med personen som ansvarar för musikavdelningen på Iso Omenas bibliotek (på plats vardagar klo 8-20 och lördagar kl 12-18). Musikstudion är ett ljudisolerat utrymme. I studion finns en iMac 27”-dator och inspelnings- och redigeringsprogrammet Logic Pro X. Du kan bland annat spela in tal, sång och instrument, utföra mastering eller redigera dina inspelningar med hjälp av studions instrument, programvara och apparater. Instrument: elbas Spector Legend 4 Classic, elgitarr Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustisk gitarr Yamaha APX II Apparater och programvara: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2-sampler workstation, Native Instruments Komplete 10 -ljudbibliotek, Yamaha THR 10 gitarrförstärkare/försteg Annat: mikrofoner, mikrofonställ, notställ, soffa, stolar m.m. Användarregistrering och bokningar: Ett användningsavtal för användningen av musikutrymmena (musikstudio och spelrum) ingås med kunden antingen på förhand eller senast i samband med den första användningsgången. Användningsavtalet kan undertecknas vardagar mellan kl 8-20 och lördagar mellan kl 12-18. Obs! Ta med legitimation och bibliotekskortet! I samband med undertecknande av avtalet får man ett personligt Musikpass. Musikpasset fås i pappersform eller som en bildfil till exempel till en mobil enhet. Under de därpå följande användningsgångerna kan vakten (vid servicetorgets huvudinfopunkt) släppa in dig i utrymmet efter att ha kontrollerat Musikpasset, bokningen och vid behov din identitet. Du ges en kort orientering i grundläggande användning av studion. Personen som ansvarar för musikavdelningen hjälper dig i problemsituationer. Man kan också boka musikstudion och spelrummet tillsammans. I detta fall fungerar studion som kontrollrum och inspelningen sker i spelrummet. Det är avgiftsfritt att använda utrymmet. Du kan boka utrymmet för högst 3 timmar och om du är över 15 minuter sen frigörs utrymmet och kan användas av andra. Man måste vara minst 15 år gammal för att använda musikstudion. En person som fyllt 18 kan agera ansvarsperson för en yngre användare. I studion kan vara samtidigt högst fem personer.

 • Kouvola huvudbibliotek, Kouvola

 • S:t Karins huvudbibliotek, S:t Karins

 • Sellobiblioteket, Esbo